معاونت صنایع دستی؛ از مغلطه تکرار تا انکار واقعیت

۱,۶۳۷ بازديد

معاونت صنایع دستی؛ از مغلطه تکرار تا انکار واقعیت https://online-mag.ir/2021/07/معاونت-صنایع-دستی؛-از-مغلطه-تکرار-تا-ان/ مجله آنلاین Sat, 24 Jul 2021 14:17:53 0000 مجله جامعه https://online-mag.ir/2021/07/معاونت-صنایع-دستی؛-از-مغلطه-تکرار-تا-ان/ معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت فرهنگ و میراث ، به عنوان مدیر اصلی این حوزه ، اقدامات خود را بر ویرایش و انتشار آمارهای مختلف متمرکز می کند ، و به جای بررسی واقع بینانه مشکلات صنایع دستی ، آمارهای مختلف. سعی در انتشار دارد. مدیر این وزارتخانه تصویری موفق اما غیرواقعی از …

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت فرهنگ و میراث ، به عنوان مدیر اصلی این حوزه ، اقدامات خود را بر ویرایش و انتشار آمارهای مختلف متمرکز می کند ، و به جای بررسی واقع بینانه مشکلات صنایع دستی ، آمارهای مختلف. سعی در انتشار دارد. مدیر این وزارتخانه تصویری موفق اما غیرواقعی از وضعیت صنایع دستی ایران ایجاد کرده است. تحرکاتی که وضعیت صنایع دستی ایران و تصمیمات و برنامه های تدوین شده را تضعیف می کند ، به اهداف سازنده منجر نمی شود. این موارد شامل تعداد عجیب و غریب صادرات چمدان های صنایع دستی است. این همیشه بدون هیچ گونه مستندی در مورد نحوه محاسبه تکرار شده است. جالب اینجاست که اختلاف نظرهایی بین علی اصغر مونسان وزیر میراث فرهنگی و پویا محمودیان معاون صنایع دستی وجود دارد و دلیل آن توضیح داده نمی شود. به عنوان مثال ، در 6 آوریل 2016 ، مونسان در سال 1998 اعلام کرد که ارزش صادرات صنایع دستی 289 میلیون دلار است و ادعا می کند که ارزش صادرات کل همان مقدار صنایع دستی حدود 600 میلیون دلار است. پویا محمودیان ، معاون صنایع دستی وزارت ، در مصاحبه ای با خبرگزاری میراث آریا در تاریخ 6 مه 2016 ، به طور رسمی 237 میلیون دلار از صنایع دستی ملی و صادرات صنایع دستی صادر کرد. 190 میلیون دلار اعلام شد. به عبارت دیگر ، در سال 1398 ، صادرات رسمی صنایع دستی و چمدان ایران بالغ بر 427 میلیون دلار بوده است. این اعداد متناقض در سخنان مختلف توسط وزیر میراث فرهنگی و وابستگان وی تکرار می شود و با مراجعه به سایت رسمی کشور و خبرگزاری ها می توان نمونه های دیگر را یافت. ارزش واقعی صادرات صنایع دستی در سال 1399 شامل تجارت ایران به عنوان مدیر صادرات غیرنفتی است ، از جمله رقم 322 میلیون دلاری منتشر شده در جولای امسال برای صادرات صنایع دستی در سال 1399. این رقم 58813598 دلار است که به طور رسمی توسط سازمان توسعه اعلام شده است

یک تکرار بی اثر مانند خطا به جای گام برای حل یک مشکل ساخت. جالب اینجاست که علم منطق دارای خطایی به نام خطای تکراری است. این اتفاق می افتد که در مدیریت بخش عمومی صنایع دستی دیده می شود. این “مغالطه مکرر” بعداً در این مقاله مورد بحث قرار خواهد گرفت.

در صفحه 163 کتاب “دروغین” نوشته سید علی اصغر خندان ، مغالطه تکراری بیان می کند: “خطاهای تکرار خطاهای منطقی هستند. تکرارها جایگزین دلیل نمی شوند. اما از نظر روانشناختی ، تکرار تأثیر روانی دارد ، زیرا دلیل این ادعا در جای دیگری است. زیرا به تدریج احساس ارائه و پذیرش در مخاطب. تکرار نیز معنا را برمی انگیزد. بنابراین ، به ویژه در تبلیغات محصول مورد توجه قرار می گیرد. “سوم ، تکرار مخاطب را خسته می کند و او را رها می کند.” اگر لحظه ای به آن فکر کنید ، تأکید و تکرار آمار صادرات صنایع دستی مانند صنایع دستی ، ماهیتی تکراری است و به دلایل فوق ، معاون صنایع دستی در مورد اثربخشی آن روانشناختی است.من سعی می کنم یک فضای معمول ایجاد کنم. برنامه رشد صادرات. این واقعاً گره ای بین تولیدکنندگان صنایع دستی و صادرکنندگان ایجاد می کند. اگر توانایی بالایی در کار در زمینه های صنایع دستی و هنرهای سنتی ایران داشته باشید و در عین حال مشکلاتی داشته باشید که بتوانید حل کنید و اراده قوی برای حل آنها در همان مرکز دولتی دارید ، این می تواند گامی موثر باشد. وضعیت جنسی است

در شرایط فعلی ، اگر وزارت میراث فرهنگی نگران صنایع دستی در روز پایانی دولت دوازدهم باشد ، پرداختن به واقعیت و چالش های آن در این زمینه ، مثلاً با تمرکز بر اجرا ، سودمند است. خالی از لطف نیست. مفاد ماده 14 قانون حمایت. از طریق هنرمندان ، استادان و فعالان صنایع دستی ، پیگیری و ابلاغ قوانین اجرایی آنها در مورد کارگزاران ایالتی زمینه خوبی برای حرکت صنایع دستی در دولت های آینده فراهم کرد. این قانون هنوز در مراحل ابتدایی و ناشناخته است و پیگیری مداوم برای ورود موثر به مراحل اجرا لازم است. حرکتی که می تواند در چند روز اخیر دولت تأثیر مثبتی داشته باشد و زمینه مطلوبی برای تداوم راه در ماه های آینده فراهم کند.

4747

۰ ۰
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.